fredag 15 oktober 2010

Med darrande fingrar...

Ja kära vänner, detta är första gången i mitt 60-åriga liv som jag gör ett blogginlägg. Jag har länge hållit emot eftersom jag inte vill ta bort tid från stickning, vävning m fl textila intressen. Men när nu den här idén kom så hänger jag gärna på - kanske jag t o m bifogar någon bild någon dag... Kul!!! Jag heter Liisa och bor på Munsö i den vackra kommunen Ekerö väster om Stockholm.

9 kommentarer:

 1. Välkommen!! Och HURRA för ditt första blogginlägg!!!! Glöm inte att bjuda in till dejt om du är i GBG! =)

  /janette

  SvaraRadera
 2. Vad kul Liisa, grattis till inlägget =) Jag bor också i Stockholm, hoppas vi kan passa in & få en stickstund tillsammans någon gång =) //Alexandra

  SvaraRadera
 3. Välkommen! Jag började stickblogga förra veckan, och när jag surfat runt på stickblockar har jag hittat så mycket fina grejer och fått många idéer.
  http://stickamera.se/bloggar_pa_svenska.php

  Jag bor på västkusten så stickdejting är det ju inte tal om, tyvärr!

  Hälsar
  Eva i Falkenberg

  SvaraRadera
 4. Eva: Du kan väl bjuda in till stickdejt i Falkenberg någon gång. Det finns säkert fler där som är sugna på att sticka tillsammans. OM jag skulle ha vägarna förbi någon gång skulle jag gärna stickdejta tex. Kanske "bjuder jag in till dejt i Jönköping när jag är där nästa gång.

  SvaraRadera
 5. Medea, det ska jag göra, om jag förstår hur man gör när man gör det...

  SvaraRadera
 6. Medea, jag förstår nog inte riktigt hur man gör. Ska jag bjuda in här, här och nu i denna ruta?

  I såna fall, så gör jag det.

  Stickdejt i Falkenberg alltså, när andan faller på och jag kan vara med. VÄLKOMMEN! Stålboms café är mysigt! http://www.stalboms.se/

  SvaraRadera
 7. skal till Älvsjö på Syfestivalen 5e nov och åker själv...är det nån annan som skal dit och kan tänka seg slå bort nåra minuter över en fika,lite stickning och kasnke ett o annat skratt?

  SvaraRadera
 8. Eva: har du anmält dig till Janette om att få göra inlägg här i bloggen? Det gäller även Mary-Ann?
  Om ni inte anmält er, gör det till fishbonette att gmail punkt com så att ni kan göra inlägg i bloggen. Det blir mycket tydligare att det är "inbjudan" till att ses på stickdejt.
  Lycka till och fråga igen om ni undrar över något!
  =D

  SvaraRadera
 9. Jättekul initiativ!
  Dock har även jag (redan anmäld till bloggen) svårt att hitta inläggs-funktionen. Ett inlägg med lite snabb info om detta kanske vore hjälpsamt för flera?
  Jag skulle gärna hitta en (eller flera!) stickdejter i göteborg! Någon som är intresserad?

  SvaraRadera