tisdag 21 december 2010

Juldagen

Hej, nu e de julatider och jag åker tåg från Göteborg till Kil. Avgång 17.12. Vill du julasticka under resan så tror jag att jag sitter i vagn 13 med stickor i händerna. Troligen en socka. Ha en GOD JUL alla stickerskor onskar Christina

lördag 18 december 2010

Sticka i Nyköping?

Tisdagen den 28 december kommer jag till Nyköping på sen eftermiddag/kväll. Jag undrar om någon som bor i Nyköping eller råkar befinna sig i Nyköping denna kväll har lust att träffas för att fika och sticka en stund? Senare på kvällen beger jag mig mot Skavsta för vidare avfärd mot Provence.

Har du lust att ses kan du väl skriva en kommentar antingen här eller i min blogg medeashem.blogspot.com

torsdag 2 december 2010

Göteborg 8 Dec kl.17

Hello all the lovely knitters and crocheters! A friend and I are going to get together and knit at a café in Göteborg and it'll be fun to meet other fellow knitters. You are welcome to join us at tram stop Hagakyrkan at 17.00 on 8th December (Wednesday). We'll take it from there :)

Leave a message here or post it in our group on ravelry for further information, thanks!

tisdag 23 november 2010

Värmland, Karlstad i helgen

Kommer vara i Värmland, Karlstad ihelgen:
Fredag den 26 november till söndag den 28 november.
Ngn bosatt i knutarna eller ngn som oxå ska dit?
Jag ses gärna för en stickstund & fika om önskas!
Jag har tillgång till bil så kan ta mig bra till andra platser i närheten samt erbjuda skjuts.

/Alexandra

Adventsstickning den 5:e december utanför Göteborg

Kom hem till mig i Lerum och sticka (eller virka eller vad du vill) söndagen den 5:e december klockan 15-18. Då bjuder jag på lite fika här.

Lerum ligger längs E20 mellan Göteborg och Alingsås. Det går tåg hit från Göteborgs Centralstation två gånger i timmen och det tar ca 15 minuter. Sedan kan jag möta upp med bil sista biten.

Skriv en kommentar ifall ni vill komma och vill veta mer om hur man tar sig hit.

Välkomna!

tisdag 16 november 2010

Horred 21 Nov (sön)

Hej!
På söndag hade jag och min kompis tänkt att sticka, virka och fika i Horred (hemma hos mig). Kanska är du sugen på att träffa nya människor och prata om garn, så skriv en kommentar här eller ett inlägg till vår grupp på Ravelry.

/Bonnie
P.S. Horred ligger ca. 3mil utanför Kungsbacka och Varberg.

tisdag 9 november 2010

Fredag 12 nov mot Stockholm

Hej stickerskor
På fredag 12 november åker jag till Stockholm med tåg 674, kl, 11.07 från Göteborg. Jag kommer att sitta i vagn tretton. Min mamma kommer oxå att vara med men om du känner dig ensam på din resa så är du välkommen att dela resan med oss. Min mamma är oxå en stickerska...

måndag 8 november 2010

Linköping måndag eftermiddag?

Jag kommer med Swebus till Linköping i morgon måndag (8 november) ca kl. 16, och tänker gå in mot stan och klappa garn. Är det någon som vill klappa garn och kanske sticka och fika lite så skriv en liten kommentar här!
Jag kom just på det och det är ju lite sent men vem vet, just du kanske är sugen på att ses en kort stund.

Efwa - Medea

söndag 7 november 2010

Göteborg 13 november

Hej alla glada!
På lördag är det sticklördag hemma hos mig och är du sugen på att komma så hör av dig, ett inlägg på min blogg funkar bra. Ett tillfälle att lära känna nya människor i en soft miljö :)

/Ninni

måndag 1 november 2010

Tåg på fredag

Hej, dejtare. På fredag 5 november åker jag från Göteborg 11.07 mot Karlstad. Jag kliver av i Kil för att byta till lokaltåg mot min hembygd, Högboda. Om någon är sugen på att sticka/prata garn/eller.. så sitter jag i vagn 13 då jag inte har bokad sittplats. Jag är där i god tid före avgång, ca 10.15. Jag kollar på fredag morgon om någon nappat. Må väl stickdejtare hälsar Christina

onsdag 20 oktober 2010

Halmstad 31 oktober

Jag kommer från stickeventet i Gamla Köpstad utanför Varberg till Halmstad ca 14.45 med tåg.
Kl. 16.30 ska jag vara på Örjans Vall för att se på fotboll (HBK-HIF). Kanske någon kan tipsa mig/träffa mig för en timmes stickning.
Efter matchen ska jag resa ner till Lund. Kanske behöver jag sticksällskap då också. Har inte kollat tågtiderna.

tisdag 19 oktober 2010

Att göra ett inlägg

Frågor har kommit upp om hur man gör ett inlägg. När jag är på stickdejta-bloggen ser jag en blå list ovanför mig där jag till höger kan klicka på "nytt inlägg". Då gör jag ett inlägg i den här stickdejta-bloggen, precis som man gör i sin vanliga blogg, om man har någon. Sen väljer man bara publicera så kommer det upp!

Man kan också gå genom "instrumentpanel" när man är inloggad med sin blogger-mail, där man ser alla sina bloggar man kan göra inlägg i, och klicka "nytt inlägg" på avsedd blogg.

Har jag missat något, ni som är gamla i gården?

Lycka till!

/janette

Syfestivalen

i Älvsjö...dit ska jag 5 nov...åker med buss från Västmanland och åker själv.Skulle va kul och träffa nån/några flera när man är där för fika eller nåt :))

måndag 18 oktober 2010

Varbergsbo som vill bli intervjuad efterfrågas

Hej alla handarbeterskor!
Kika på detta:

"Hallands Nyheter letar efter personer i Varberg som sysslar med någon
form av traditionellt handarbete (gärna i ny form) att intervjua till ett
reportage. Tanken är att det ska handla om "den nya generationen"
handarbetare, så det är kanske inte mormor som avses... Mejla reportern
johanna.hillgren@hn.se om du kan tänka dig att vara med!"

fredag 15 oktober 2010

Länka till Stickdejten



Bästaste Medea har bidragit med två knappar som man kan använda för att länka hit! Bara klicka på dom och sen högerklicka för att kopiera bildadressen eller spara på din dator!


TACK MEDEA!!

Inte bara Göteborg

var min tanke när jag såg den här idéen. Eftersom jag gärna reser runt vill jag kunna "slänga ut" en fråga om någon vill sticka tillsammans med mig i X-stad på Y-dag. Det är väl OK?

Med darrande fingrar...

Ja kära vänner, detta är första gången i mitt 60-åriga liv som jag gör ett blogginlägg. Jag har länge hållit emot eftersom jag inte vill ta bort tid från stickning, vävning m fl textila intressen. Men när nu den här idén kom så hänger jag gärna på - kanske jag t o m bifogar någon bild någon dag... Kul!!! Jag heter Liisa och bor på Munsö i den vackra kommunen Ekerö väster om Stockholm.

söndag 10 oktober 2010

Ny blogg!

Välkommen att föreslå spontana stickträffar! Tagga gärna ditt inlägg med stad!

Hoppas bloggen kommer till nytta!

/Janette